Klavertje Vier is een kleinschalig woonzorgcentrum te Brecht, hartje Kempen, en werd opgericht in 1998 door de familie Goris-Moortgat. Een woonzorgcentrum dat u een veilige en groene woonomgeving waarborgt, volledig aangepast aan de behoeften van senioren. Branddetectie, permanentie, een veilige lift, geen drempels om over te struikelen, enz. Alles in het teken van uw veiligheid en welzijn.

Uitgebreide animatie

Wij plannen een hele reeks activiteiten zoals maandelijkse misvieringen, muzikale optredens, uitstap naar de markt, enz. Zo hoeft u zich nooit te vervelen. Terwijl de kleinkinderen spelen in de ruime tuin achter de residentie, nodigt onze gezellige cafetaria uit tot een praatje met de bewoners, buren en familie.

Fit blijven is belangrijk. Daarom organiseert het animatieteam wekelijks een turnstonde om lenig te blijven. Op die manier zal u ook langer van uw danspasjes kunnen genieten.

Uw mening voor optimale zorg

Ook uw mening is belangrijk. De bewonersraad vergadert regelmatig en geeft advies. Wanneer deze adviezen tot een kwaliteitsverbetering kunnen leiden, passen we ze ook toe. Onze gediplomeerde directie en professionele staf staan dagelijks klaar om u te verwennen met lekker eten en een uitstekende verzorging.

Privacy en absolute vrijheid

Uw privacy wordt gewaarborgd. U hebt de keuze tussen een luxekamer of een gewone kamer die u naar eigen smaak en voorkeur kan inrichten. U beslist zelf over uw dagindeling, over wat en wanneer u iets wil doen. Kortom, u geniet van de grootst mogelijke vrijheid. Klavertje Vier biedt 12 luxekamers die uitgerust zijn met een kitchenette, aparte slaapkamer, badkamer met douche en een aparte bergruimte. Daarnaast beschikken we over 14 kamers die uitgerust zijn met badkamer en wc.

Bijlage(s)

  Verslag bevraging uitgaande van agentschap ‘Zorg en gezondheid’     Open document

  Terug naar overzicht