Animatie

Het animatieteam van Klavertje Vier biedt een hele reeks van activiteiten aan. De activiteiten worden steeds vooraf gepland, ze bieden u ontspanning, zorgen ervoor dat u fit blijft of dat u nieuwe dingen bijleert. 

Wekelijks worden turnoefeningen, knutselnamiddagen of gezelschapsspelen voorzien. Al deze aangeboden activiteiten gebeuren geheel volgens eigen kunnen en behoeften. U bent dus vrij om hieraan deel te nemen.

Keuken

Zorg voor lekker en gezond eten is bij Klavertje Vier steeds een stokpaardje. De gerechten worden hygiënisch en dagvers bereid waardoor ze bij iedereen in de smaak vallen. Indien bewoners omwille van medische redenen op hun kamer eten, is dit geen enkel probleem. Wij voorzien het ontbijt omstreeks 8.30u, het middagmaal om 12.00u en het avondmaal om 16.45u.

Cafetaria

Ook kunnen de bewoners met hun medebewoners, familie of vrienden gezellig vertoeven in onze cafetaria of bij mooi weer op het terras in de tuin

Medische zorgen

Ons professionele team van verpleeg- en zorgkundig personeel staat permanent klaar om de bewoners te helpen met hun dagelijkse verzorging. Zij hebben zowel oog voor het sociale als voor het medische aspect, zo is het voor u steeds aangenaam vertoeven in woonzorgcentrum Klavertje Vier. Omdat het nemen van een bad of inloopdouche niet altijd even vlotjes meer gaat, werd hiervoor een aparte ruimte voorzien, waar onze bewoners met de nodige zorgen en privacy gebruik van kunnen maken. Dit gebeurt steeds met hulp van een verpleegkundige. Onze luxekamers hebben steeds een eigen inloopdouche.

Accomodatie

Klavertje Vier is gelegen in een bosrijke residentiële omgeving in het Kempische Sint-Job-in-'t-Goor in de provincie Antwerpen. Het woonzorgcentrum beschikt over een mooie aangelegde tuin met vijver waar ook tal van beestjes te bewonderen zijn. Een wandeling langs het Kempisch kanaal op 100 m afstand biedt een aangename ontspanning en zorgt dat onze bewoners fit blijven. Het centrum van St.-Job bevindt zich op 10 minuutjes wandelen, afrit 9 van de E19 Antwerpen-Breda is op 5 minuten bereikbaar.

Er is mogelijkheid tot gebruik van een aantal praktische diensten die de noodzaak van externe verplaatsingen vermijdt. Zo is er een kapsalon, een wasserij, een pedicure, dagverse maaltijden en een pastorale dienst.

De brede inkomhal voorziet iedere bewoner van een individuele brievenbus. In alle ruimten is gedacht aan de veiligheid en het comfort van onze bewoners, dus geen hinderlijke drempels en een aangepaste lift. Een multifunctionele zaal wordt gebruikt voor allerhande animatie en activiteiten. Er is ook een bibliotheek met grote letterdruk boeken of een dvd-speler die boeken voorleest.

  Terug naar overzicht